Karaman Belediyespor Maçına Kadar Yürüdüler

Karaman Belediyespor Maçına Kadar Yürüdüler

Karaman'da farklı renklerin taraftarları teröre lanet okuyarak Karaman Belediyespor maçına gittiler

Bugün öğle saatlerinde yüzlerce taraftar son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek ve terörü lanetlemek için Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplandı. Toplanan vatandaşlar Atatürk Parkı istikametinden Kemal Kaynaş Stadyumu'na kadar yürüdüler.

Pankartlar ve sloganlar eşliğinde yürüyen taraftar dernekleri şu ortak açıklamayı yaptılar;

"Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden mihraklara karşı omuz omuza olmak için, oluşturmak istedikleri korku ortamına asla izin vermeyeceğimizi haykırmak için, renklerin ideolojilerin ve kimliklerin bizi ayırmadığını cümle aleme göstermek için, şehitlerimizin aziz hatırasına saygımızı göstermek için, bugün böyle bir program düzenledik. Farklı renklere gönül vermiş olsakda aynı bayrağın altında yaşıyoruz."

Yürüyüşe katılan taraftarlar kendi takım formalarını giyip, atkılarını takarak, ellerinde karanfiller ile geldiler.

Yürüyüş esnasında sadece şanlı bayrağımız yer aldı. Herhangi bir bireysel pankart, flama, siyasi hareket, işaret,slogan vb. unsurun getirilmemesi daha önceden hatırlatılmıştı.

Yürüyüş sonrası vatandaşlar Karaman Belediyespor maçını izlemek için tribünlerdeki yerlerini aldılar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber