Karaman Belediyespor U19 Takımı Şampiyon Oldu

Karaman Belediyespor U19 Takımı Şampiyon Oldu

Karaman Belediyespor U19 Takımı Şampiyon oldu, Şampiyonluk Kupasını Belediye Başkanı Savaş Kalaycı verdi.

2018-2019 Futbol Sezonu U19 Ligi’nde Şampiyon olan Karaman Belediyespor U-19 futbol takımı şampiyonluk kupasını Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın elinden aldı.

Karaman’da U-19 Futbol sezonu dün (18 Nisan Perşembe) oynanan maçlarla tamamlandı. Temsilcimiz Belediyespor U-19 takımı rakibi Başakspor U-19’u 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın ardından Karaman Yunuskent Kapalı Spor Salonu’nda kupa töreni gerçekleşti. Törene katılan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı şampiyon takıma kupasını vererek, şampiyonlukta emeği geçen tüm teknik kadro ve oyunculara teşekkür etti.

Kalaycı, U-19 liginde mücadele eden diğer takım oyuncularını ve teknik ekibini de selamlayarak göstermiş oldukları mücadelen dolayı tebrik etti.

Şampiyon olan temsilcimiz Karaman Belediyespor U-19 takımı TFF’nin belirleyeceği bir tarihte ilimizi U-19 Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Karaman Belediyespor U19 Takımı Şampiyon Oldu

Karaman Belediyespor U19 Takımı Şampiyon Oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber