Karaman Belediyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Karaman Belediyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

25 Temmuz 2018’de çalışmalarına başlayan Karaman Belediyespor son kadrosundan 8 oyuncu ve önceki yıllardan kadrosunda bulunan 4 oyuncu ile yeniden anlaştı.

Karaman amatör liginden 3 oyuncuyu kadroya dahil etti. 8 oyuncu ise farklı takımlardan kulübe kazandırıldı ve ilk kez Karaman Belediyespor forması giyecekler. Şuan kadrosunda 23 oyuncu bulunan temsilcimizin kampına alt yapıdan dahil olacak isimler ile 30’a yakın oyuncunun katılması bekleniyor.

Kulüp Başkanı H. Osman Ünüvar sporculara hitaben yaptığı konuşmada; “Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda bizler sizi seçtik ve takımımıza dahil ettik. Sizlerde yüzü aşkın takım içerisinden Karaman Belediyesporu tercih ettiniz. Yeni bir sezon başlıyor. Her birinizin bu zorlu mücadelede formanın hakkını vereceğine inancım tam. Karaman Belediye spor bir il takımı. Karaman ilini temsil edeceksiniz saha içerisinde görevinizi hakkıyla yerine getireceğinize inancımız tam. Saha dışındaysa bir il takımının, bir kurum takımının oyuncusu olduğunuzu unutmayınız. “ dedi.

Takım hakkında da açıklamalarda bulunan H. Osman Ünüvar; “ Biliyorsunuz sezon bittiğinde Bal Ligi takımlarında statü gereği oyuncular serbest kalıyor. Kulübün elinde futbolcu kalmıyor. Bu duruma rağmen geçen sezon görev alan oyuncularımızla ve son üç yıl içerisinde takımımızda görev alan oyuncularımızın bir bölümü ile yeniden anlaşarak çekirdek kadroyu korumaya çalıştık. Teknik heyetin raporu doğrultusunda eksik noktalara transferlerimizi de yaptık. Karaman amatör liginde ve alt yapılarında görev alan oyuncularında kadromuza dahil ettik. İmkânları zorlayarak oluşturduğunuz takımımız ikinci çalışmasını yaptı. Karamanımızı Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Spor Toto BAL liginde temsil edecek olan takımımıza desteklerinden dolayı Belediye başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ederim. Yeni sezonun ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kampta 5 maç hedefleniyor

25 Temmuz - 03 Ağustos tarihleri arası Kemal Kaynaş Stadında çalışacak olan Karaman Belediyespor 4 Ağustos tarihinde ilk hazırlık maçını Atiker Konya Spor U19 Takımı ile yapacak. Karaman’daki çalışmalarını tamamladıktan sonra 09 Ağustos’ta kampa hareket edecek olan Karaman Belediyespor 10 günde 5 hazırlık maçı hedefliyor.

İlk Resmi Maç Türkiye Kupasında

Temsilcimiz Kampın ardından Karaman’a dönerek 29 Ağustos 2018 tarihinde oynayacağı ilk resmî maçı olan Ziraat Türkiye Kupası maçı için hazırlık yapacak. Karaman Belediyespor’un kupada ki rakibi ilerleyen günlerde çekilecek olan kura ile belirlenecek. Maçın oynanacağı şehir ve statta kurada belli olacak. Temsilcimiz tur atlar ise 23 Eylül 2018’de başlayacak olan lige kadar kupada bir kaç maç daha yapabilecek.

27072018093207.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber