Karaman Belediyespor’da 3.Lig Yolunda 3.Başkan

Karaman Belediyespor’da 3.Lig Yolunda 3.Başkan

Karaman Belediyespor Bölgesel Amatör Lige veda yolunda ilginç bir sezon geçiriyor.

Karaman’da yerel seçimler öncesi başkan adayı olarak Savaş Kalaycı tarafından konulan hedef, Kalaycı’nın Karaman Belediye Başkanı olmasının ardından Karaman Belediyespor için adeta bir kurtuluş mücadelesi oldu.

Mustafa Karakaş’ın başkanlığı ile başlayan lig ortalarında Karakaş'ın kalp damar ile alakalı sağlık sorunları nedeniyle Ali Kamer başkanlığa getirildi.

Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ligler tamamlanamadı. Bu sırada Kamer’de Karakaş gibi benzer bir rahatsızlığı nedeniyle başkanlıktan çekildi. Tamamlanamayan ligler için federasyon birincilerin şampiyonluğunu tescilledi. Ancak Karaman'ın da içinde bulunduğu bazı takımlar ligde şampiyonluk yolunca ciddi bir iddiaya sahipti. Yapılan görüşmeler neticesinde bu durumda dikkate alındı ve Karaman Belediyespor için 3.lig yolu gözüktü.

Bugün de Karaman Belediyespor’un yeni başkanının Muharrem Yurtsever olduğu bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Karaman Belediyespor’a 3.lig yolunda başarılar dilerken Başkan Yurtsever’e sağlık dolu bir yıl dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber