Karaman Belediyespor'da Gözler Sahadan Federasyona Döndü

Karaman Belediyespor'da Gözler Sahadan Federasyona Döndü

Karaman Belediyespor’da gözler federasyonunun vereceği lig tescil kararlarında.

Koronavirüs tedbilrleri kapsamında liglere verilen ara sonrası yeniden maçların oynanması durumu performans ve virüs tehlikesi konusunda kaygıları artırmıştı.

Konuya ilişkin Türkiye Futbol Federasyonundan açıklama yapıldı.

Açıklamada;

“Türkiye Futbol Federasyonu ile 2.ve 3.Lig Lig Kulüpler Birliği Derneği yönetimi, Riva'da bugün, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Mehmet Baykan, Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımı ile bir toplantı yapmıştır.
 
Toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu'na bırakmıştır. Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar vermiştir.
 TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. 
 Kararın kulüplerimiz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz.” denildi.

Karaman Belediyespor tarafından gündem için twitter çağrısı yapıldı.

Karaman belediyespor

Bu kararla birlikte zirve yarışında rakiplerin puan kaybetmesini ve çıktığı maçlarda mutlak galibiyet hedefleyen Karaman Belediyespor’da üst lige çıkma konusunda şimdi federasyonun kararını bekleyecek.

Karaman Belediyespor Bal ligine veda parolası ile girdiği lig maratonunda Akdeniz Takımlarına mutlak üstünlük sağlayamadı. Mustafa Karakaş'ın kalp damar rahatsızlıkları ile veda ettiği başkanlığı alan Ali Kamer'de benzer bir rahatsızlık geçirdi. Heyecanın bol olduğu Karaman Belediyespor'a 3.lig yolunda başarılar dileriz.

Karaman belediyespor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber