Karaman Belediyespor'da Mütevazi Tören

Karaman Belediyespor'da Mütevazi Tören

Türkiye 3. Futbol Ligi'ne yükselen Karaman Belediye Spor, şampiyonluk kupasını Vali Mehmet Alpaslan Işık ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın elinden aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kararıyla 3. lige yükselen Karaman Belediye Spor için kupa töreni düzenlendi. Karaman Belediye Spor tesislerinde, sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen törene; Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman Belediye Spor yönetimi, teknik kadro ve futbolcular katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yurtsever; takımın üçüncü lige yükselmesinde desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Savaş Kalaycı olmak üzere herkese teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Vali Mehmet Alpaslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile birlikte şampiyonluk kupasını takım kaptanı Muzaffer İlhan'a verdi. Tören, futbolculara şampiyonluk madalyaları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.

Karaman Belediyespor Şampiyonluk Töreni

Karaman Belediyespor Şampiyonluk Töreni

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber