Karaman Belediyespor’da Yönetim Değişikliği Sahaya Nasıl Yansıyacak!

Karaman Belediyespor’da Yönetim Değişikliği Sahaya Nasıl Yansıyacak!

Karamanlılar artık üst ligde mücadele eden bir takım görmek istiyor

Karaman Belediyespor yıllardır ne uzadı ne kısaldı. Belediye seçimleri sonrası Savaş Kalaycı’nın belediye başkanı olmasının ardından gözler yeşil sahaya da çevrildi.

Karaman Belediyespor Kulübü 24 Mayıs Cuma günü kongresini yaparak yeni başkan ve yönetimini belirledi. Karaman’ı Bölgesel Amatör Ligi'nde temsil eden Karaman Belediyespor, yeni sezon öncesinde yeni bir yapılanmaya giderek, çok daha geniş katılımlı ve daha kucaklayıcı bir yönetim oluşturma görüntüsü verdi.

Lütfi Elvan, Halil İbrahim Gülcan ve Yaşar Evcen'in onursal üye olarak kabul edildiği kongrede kulüp yönetim kurulu başkanlığına Mustafa Karakaş seçildi. Ongun A.Ş Genel Müdürü Turan Uysal'ın ve Karaman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal'ın başkan yardımcısı olarak belirlendiği kongrede 23 kişilik bir yönetim oluşturuldu. 

Amatör bir ruhla fakat profesyonel bir yönetimle, şehrin Belediyespor etrafında kenetlenmesini sağlayarak başarıya ulaşmak istediklerini belirten Başkan Mustafa Karakaş, kongrenin ve yeni yönetimin Karaman, Karaman Belediyespor ve Türk sporu adına hayırlı olmasını temenni etti.

Bu değişikliğin artık sahaya da yansıması ve Karaman’ın futbolda yükselen bir grafik çizmesi tek temenni.

İşte Karaman Belediyespor'un yeni yönetimi:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri;
Mustafa Karakaş, Turan Uysal, Bayram Uysal,  Mesut Tura,  Mehmet Bayrakçı, Gökhan Şancı, Yusuf Başkocagil, Umut Aydın, M.Gökhan Alkan, Ali Kamer, Ali Konukseven, Fatih Gülcan, Hasan Tahsin Selvi, Kazım Gücüyener, Onur Irgat, Muzaffer Uysal, Ahmet Ümit Tuna, Fatih Evcen, Kemal Kabasakal, Serdar Uyumaz, Süleyman Şentürkoglu, İbrahim Acar, Gökhan Tuğlu
Denetim Kurulu; 
Mustafa Aşkan, Hasan Âli Uçar, Bilal Öztürk, Ercan Çalışkan,  Mehmet Kara, 
Disiplin Kurulu; 
Mehmet Ali Demir, Selçuk Acar Özmen, Mahmut Güventürk, Ercan Uzel,  
Kemal Karabiber


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber