Karaman Belediyespor'dan Zirve Yolunda Bir Adım Daha

Karaman Belediyespor'dan Zirve Yolunda Bir Adım Daha

Karaman Belediyespor zirve yarışında Akdeniz takımlarının bir puana razı olduğu haftada Yatağan deplasmanından üç puanla döndü

Karaman Belediyespor BAL'a Veda sezonunda şampiyonluk yolunda bir ciddi adım daha attı.

Yatağanspor deplasmanında 3 golle 3 puan alan Karaman Belediyespor'un gollerini Dk.27 Kadir Baylan, Dk.57 Muzaffer Emre İlhan, Dk.72 Uğur Can kaydetti.

Isparta 32 Spor evinde konuk ettiği Kestel Spor ile golsüz beraberlikle birer puan alırken bu skor en çok Karaman'ın işine yaradı ve liderle puan farkı ikiye düştü.

Dakika 50'de Kestelsporda Şükrü Can Yılmaz kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktır.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Kestelli futbolcu sakatlanan Yatağansporlu oyuncu için gol pozisyonundan vazgeçmişti. Ancak bu centilmenlik karşısında bu hafta Yatağanspor'un Karaman karşısında tavrı tepki çekti.

Centilmenliğe Sığmayan Hareketler

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Bugün devam eden Yatağanspor maçında, Yatağansporlu yöneticilerin taraftarlarımıza, maça dakikalar kala yedek kulübemize saldırmaları ve canlı yayın İçin elektrik vermemeleri hangi amaçla yapılıyor. Kaldı ki yatağansporun şampiyonlukla alakası kalmayan, hiçbir iddiası olmayan ve Karaman’daki oynanan maçta en iyi şekilde ağırladığımız takımım bu şekilde davranması düşündürücüdür." denildi.

Masada Kaybetmek Yok

Maçtan önce hakemlerin Akdeniz bölgesinden olmasına Karaman Belediyesporlu yöneticiler tepki göstermiş kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine Karaman Milletvekillerinde müdahalesiyle maça gözlemci takviyesi yapılmıştı.

Karaman artık şampiyonluk yolunda takımına güvenini bu maçla perçinlemiş oldu.

bs1.jpgbs22.jpgbs33.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber