Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Varol'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Varol'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol 23 Nisan nedeniyle Kutlama Mesajı yayımladı

Mesajında; "Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır, parolasıyla yürütülen İstiklal Mücadelesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, vatanın kurtarılması ve Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle hedefine ulaşmıştır. 

Bu anlamda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, ülkemizi işgal etme teşebbüsleri karşısında aziz milletimizin egemenliği eline aldığı, vatanına sahip çıktığı bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, meclisin açılışını simgeleyen ve dünyada tek çocuk bayramı olma özelliği taşıyan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara armağan etmesi, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen bir nesil olarak yetiştiklerini gördükçe, geleceğe daha da güvenle bakıyoruz. İnanıyoruz ki ülkemiz, çocuklarımızla daha güzel yarınlara ulaşacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm çocuklarımızın ve ülkemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını yönetim kurulu arkadaşlarım adına rahmet ve minnetle anıyorum. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber