Karaman Bisiklet Takımı Muğla'da Boy Gösterecek

Karaman Bisiklet Takımı Muğla'da Boy Gösterecek

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 2.Etap Puanlı Yol Yarışları Muğla’da yapılacak.

Türkiye Yol Bisikleti yarışları heyecanı 17-19 Mart 2017 tarihleri arasında Muğla’da yapılacak olan 2. Etap Puanlı Yol Yarışlarıyla devam ediyor. Karaman’ın da yer aldığı yarışlarda Gençlik ve Spor Kulübü, Ekstrem Spor Kulübü, Sağlık Spor Kulübü ve Kardak Spor Kulübü olarak dört kulüple boy gösterecek olan Karaman ekibi 21 sporcuyla birincilik mücadelesi verecek.

Ağır kış şartlarına rağmen yarışmalara en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Karaman olarak 2016 sezonunda ortaya koyduğumuz başarılara bu yılda devam etmek istiyoruz. Sporcularımızla birlikte ağır kış şartlarına rağmen güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz yine milli takımımıza sporcu göndermek ve yarışlarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek. 17-19 Mart tarihinde yapılacak 2. Etap Puanlı Yol Yarışlarında madalya kürsüsünde yerimizi alarak ilimize madalyalarla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber