Karaman Bu Merkezden Takip Ediliyor

Karaman Bu Merkezden Takip Ediliyor

Vali Süleyman Tapsız, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) merkezini ziyaret etti.

MOBESE sistemini inceleyen Vali Tapsız, ziyarette sistemin çalışması ve işleyişi ile merkezde yürütülen çalışmalar hakkında İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk’tan ve yetkililerden bilgiler aldı.
 
İlimizin, asayiş ve güvenliği için MOBESE kameraları tarafından 24 saat esasına göre takip edildiğini söyleyen Vali Tapsız, MOBESE sistemi ile ilde meydana gelebilecek asayiş olaylarının önlenmesi, halkın huzur ve güveni, trafik güvenliğinin sağlanması, işlenen suç ve faillerinin yakalanmasında önemli katkılar sağlamaktadır. dedi.
 
Vali Tapsız daha sonra MOBESE kameraları ile kentteki hareketliliği bir süre yerinde takip etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber