Karaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yeni Yönetiminden Nezaket Ziyareti

Karaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yeni Yönetiminden Nezaket Ziyareti

Karaman Valisi Fahri Meral, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına seçilen Ali Dorla ve yeni yönetimini kabul etti.

02 Nisan 2019 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette yapılan seçim sonrasında başkanlığa seçilen Ali Dorla, kabulden dolayı Vali Fahri Meral’e teşekkür ederek birliğin çiftçiler ve damızlık sığır yetiştirilmesine yönelik yapılan çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
 
Hayvancılık sektörünün gelişmesi ve damızlık sığır yetiştiriciliği konusundaki karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaretin sonunda Vali Fahri Meral,  başkanlığa seçilmesinden dolayı Ali Dorla ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti, hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak yeni görevlerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber