Karaman Deniz Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi

Karaman Deniz Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi

Karaman'da hanımların estetik mekanı

Lazer epilasyon (Alexandrite Candela), cilt bakımı, sir ağda ve bölgesel incelme konularında hizmet veren Deniz Lazer Epilasyon & Güzellik Merkezi açılışa özel uygulanan indirimlerle Karamanlı kadınların yeni adresi oluyor.

10 yıllık deneyim ile Uzm. Est. Deniz Başaranoğlu’nun öncülüğünde sıfır ve en modern cihazları ile güler yüzlü hizmet vermekte.

Deniz Karaman Lazer Epilasyon & Güzellik Merkezi, Karaman'da lazer epilasyon ve Karaman güzellik merkezi hizmeti ile güzelliğinizi ortaya çıkarıyor, size de kısa sürede elde ettiğiniz gözle görülür sonuçların keyfini yaşamak kalıyor.

Karaman Güzellik Merkezi Adresi :  Ali Şahane Mahallesi Turgut Özal Caddesi No:48 (Eski Devlet Hastanesi Karşısı) Karaman/Merkez

Telefon: 0 (338) 213 64 64

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber