Karaman Dernekleri Federasyonu Kongresi Yapıldı

Karaman Dernekleri Federasyonu Kongresi Yapıldı

Karaman Dernekleri Federasyonu Kongresi'nde, Genel Başkan Rafet Akdaş başkanlığında seçimler yapıldı.

thumbnail_img_20181030_075239.jpg

Yeni seçilen yönetim kurulu, il, ilçe, köy, dernek başkanları ve delegelerin katılımı ile gerçekleştiren seçimle belirlendi.

Federasyon Başkanı Rafet Akdaş yaptığı açıklamada, derneklerin Kalkınması, kültürel faaliyetler ve memleket tanıtımı için şimdiden yapılması gerekenler belirlenip  çalışmalara ara vermeden başlanması gerektiğini söyledi

Yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da 22-25 Kasım arasında yapılacak olan  Yeni Kapı Konya Günlerinde Karaman'ı tanıtmak için Karaman Dernekleri Federasyonu adına yerlerini alacaklar .

İstanbul'da ses getireeck büyük bir program hazırlığı oldugunu ve ilerleyen günlerde açıklama yapılacağını belirten Başkan Akdaş, "Dernek başkanlarımıza ve derneklerimizin değerli temsilcilerine teşekkür ederiz.Mevlam birliğimizi daim eylesin." dedi.

thumbnail_img_20180929_173313.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber