Karaman Devlet Hastanesinde Yenilikler

Karaman Devlet Hastanesinde Yenilikler

Karaman Devlet Hastanesinde Hasta Kabul Bölümü Yenilendi

Hastaların başvurularını yaptıkları Hasta Kabul Bölümü geçiş güzergâhında bulunması yoğunluğu arttırmakta ve hasta memnuniyetini azaltmakta idi.

Hasta Kabul Bölümü yeni dizaynı ile yeni yerinde hastalara daha rahat ve konforlu hizmet vermeye başladı. Yeni yerinde kayıt sırasında oluşan yoğunluk da önemli ölçüde rahatlamış oldu. Poliklinik katlarında bulunan kiosk cihazlarıyla da muayene olmak isteyen hastalar muayene sırası, sonuç sırası, MHRS randevu onaylarını yeni kimlik kartlarıyla hızlı ve kolay yapabilmektedirler. Ayrıca hasta karşılama yönlendirme ekipleri tarafından yaşlı, engelli ve ihtiyacı olan tüm hastalarımızın her türlü işlemleri takip edilerek tüm hastalarımızın kaliteli sağlık hizmetleri almaları sağlanmaktadır.

img_8152.jpg


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber