Karaman Eğitim Araştırma Hastanesine Proktoloji Ünitesi Bağışı

Karaman Eğitim Araştırma Hastanesine Proktoloji Ünitesi Bağışı

Karamanlı iş insanı Abdullah Çavaş'tan Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine yardım.

Karaman’ın iş insanlarından Abdullah Çavaş tarafından Karamanlı vatandaşlara hizmet vermek üzere Eğitim Araştırma Hastanesine proktoloji ünitesi bağışlandı.

Ünitenin açılış töreninde konuşan Abdullah Çavaş;

"Hastanemiz herkesin ortak malıdır. Tüm Karaman halkı hastane ve benzeri kurumlara destek olmalıdır. Abdullah Çavaş olarak yıllardır devletin kurumlarının yanında oldum ve elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Bundan sonra da bu yolda yürümeye devam edeceğim. Bu davranışımızın başkalarına da örnek olması bizi memnun eder."

Kendisi de genel cerrahi uzmanı olan hastane başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı ise yaptığı açıklamada;

"Proktoloji ünitesinin genel cerrahi poliklinik alanları içerisine planlandığını, bu ünite sayesinde poliklinik şartlarında kalın bağırsağın son kısmı ile alakalı bazı hastalıkların tanısının konulabileceğini, gerekirse biyopsi işlemlerinin gerçekleştirilebileceğini, hemoroid, anüs çatlağı gibi bazı hastalıkların poliklinik şartlarında tedavi edilebileceğini, lokal anestezi eşliğinde bazı küçük cerrahi işlemlerin poliklinik şartlarında yapılabileceğini ifade etti. Ayrıca, bu hizmetinden dolayı, Karaman halkı adına  Abdullah Çavaş’a teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

prokkt1-1.jpg

prokkt2-1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber