Karaman Ekonomisi  Bu Toplantıda Konuşuldu

Karaman Ekonomisi Bu Toplantıda Konuşuldu

Karaman Ekonomisi Karaman Valiliği'nde düzenlenen toplantıda değerlendirildi

Ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm değerlerimizin ayağa kaldırılması ve ekonominin canlandırılması amacıyla İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü koordinesi ve sekretaryasında düzenlenen 2019 yılı ilk Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.
 
13 Haziran 2019 Perşembe günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Fahri Meral’in yanı sıra ilçe kaymakamları, kurum müdürleri, meslek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
 
07 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen ekonomi toplantısında alınan kararların görüşülmesi ile başlayan toplantı gündemi, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Konya - Karaman - Mersin ticaret koridoru ve AR - GE konusunda yaptığı sunum ile devam etti.
 
2019 yılında gerçekleştirilen ekonomik değerlendirme toplantısının ilimiz için hayırlı olması dileklerinde bulunarak konuşmasına başlayan Vali Fahri Meral, ilimizin ihracatta veya ekonomik sorunlarının değerlendirildiği toplantıya sanayici ve iş insanlarının katılımlarının önem arz ettiğini ifade etti.
 
Karaman’ın ekonomik ve sosyal potansiyelini harekete geçirmek amacıyla düzenlenen toplantı,  görüş ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

dsc_4045.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber