Karaman Elması Yörex İle Yeni Pazarlarda

Karaman Elması Yörex İle Yeni Pazarlarda

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı Yörex 2016, Antalya’da başladı. Türkiye’nin dört bir yanından yöresel ürünlerin sergilendiği fuar'da Karaman elması da görücüye çıktı.

Karaman Elma birliği Başkanı Ahmet Yıldız ve 2. Başkan Yahya Tahtabıçak beraberinde Göktekin Tarım ve Nadide Tarım  İşletmeleri Mevka desteği ile Antalya Yöresel Ürünler Fuarına çıktılar. Fuarda Karaman elmasını sergileyen ve yeni pazar arayışları çabasına giren firma temsilcilerinden, özellikle son günlerde kalp şeklindeki elma ile dikkatleri çeken Nadide Tarım temsilcisi Ahmet Baş stant ziyaretçilerine Karaman elması ikram etti.

30 Ekim’e kadar açık kalacak 

Türkiye’nin yöresel ürünlerinin tanıtmak amacıyla Antalya Ticaret Borsası önderliğinde düzenlenen 7. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı, Yörex 2016, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile çok sayıda oda ve borsa başkanının katılımıyla, Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde açıldı. Fuar 30 Ekim’e kadar açık kalacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber