Karaman Emniyetinden Bir Operasyon Daha

Karaman Emniyetinden Bir Operasyon Daha

Karaman Emniyetine bağlı KOM ekiplerinden bir suçüstü daha

Kaynaklardan alınan bilgilere göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube ekipleri, Barış Y. (23) İle Halil B.’yi (27) aldıkları bir ihbar doğrultusunda takibe aldı.

İddiaya göre, takip sonucu Barış Y. Zembilli Mahallesi’nde uyuşturucu hap, Halil B. de çarşı merkezde esrar satarken yakalandı.

Barış Y.’nin üst aramasında 94 adet uyuşturucu hap, ev aramasında 1 pompalı tüfek, 14 adette pompalı tüfeğe ait fişek ele geçirildi. Halil B.’nin üst ve ev aramasında ise 686 gram esrar yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

Bugün Karaman Adliyesine çıkarılan zanlılardan Halil B. tutuklanırken, Barış Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zanlıların uyuşturucu maddeleri Mersin’den aldıkları edinilen bilgiler arasında.

plllssss.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber