Karaman Emniyetinden Vali Akkoyun'a Ziyaret

Karaman Emniyetinden Vali Akkoyun'a Ziyaret

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve Polis Okulundan 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Ziyareti

Karaman İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Oğuzhan, Karaman Polis Okulu Müdürü Ayhan Karan ve beraberindeki heyet, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Valimiz Sn. Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret etti.

Polisimizin, cennet vatanımızın dört bir yanında ülkemizin güvenliği ve vatandaşlarımızın huzuru için yüksek cesaret, üstün fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla görev yaptığının altını çizen Vali Akkoyun “Kurulduğu günden bugüne kadar Vatanımızın her yerinde huzurun, refahın ve güvenin sağlanması için cansiperâne görev yapan Türk Polis Teşkilatımız, gayret ve özveri ile yürüttüğü çalışmalar ve her türlü suçla mücadelede ortaya koyduğu üstün başarılar ile hepimizin gurur kaynağıdır. Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünde Vatanımızın bağımsızlığı ve Aziz Milletimizin güvenliği için canlarını feda eden Şehit Polislerimiz başta olmak üzere tüm Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyorum, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Akabinde Vali Tuncay Akkoyun, Karaman İl Emniyet Müdür V. Mehmet Oğuzhan, Karaman Polis Okulu Müdürü Aydın Karan ve beraberindekilere görevlerinde başarılar diledi.

valiziyaret1.jpg

valiziyaret12.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber