Karaman Emniyetinin Gündeminde Uyuşturucu ve Fuhuş Var

Karaman Emniyetinin Gündeminde Uyuşturucu ve Fuhuş Var

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü son düzenlenen opesrayonlarla ilgili açıklama yaptı.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğünden son günlerde yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Yapılan açıklamada;

"Kamu düzenin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması büyük önem arz etmektedir. Kolluk birimleri, kanunun kendisine tanıdığı yetki ve sorumluluk çerçevesinde sahip olduğu imkânları da kullanarak bu konudaki çalışmalarını kesintisiz olarak gerçekleştirmektedir.
 
Bu bağlamda 16.06.2020 günü “Ülkemiz genelinde Aranan Şahısların Yakalanması” operasyonunda kapsamında ilimiz genelinde yapılan çalışmalarda;Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Hırsızlık, Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek ve Yaralama suçları başta olmak üzere 1 Yıl 3 aydan 13 Yıl 11 Ay 25 Güne kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 14 şahıs yakalanmış, yapılan aramalarda, 50 (elli) kök ekili esrar maddesi ve 1 (bir) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.
 
Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan 12’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 şahıs ise serbest bırakılmıştır." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber