Karaman Ereğli Yolundaki Kazada Mustafa Akbel Vefat Etti

Karaman Ereğli Yolundaki Kazada Mustafa Akbel Vefat Etti

Karaman Ereğli yolunda dün gece yaşanan trafik kazasında Akbel ailesinin değerli üyesi iş insanı Mustafa Akbel Hayatını kaybetti.

Aslen Karaman ili Ayrancı ilçesi Berendi köyünden olup Ereğli'de ikamet eden iş insanı Mustafa Akbel geçirdiği trafik kazasında vefat etti.

Akbel'in dün gece saatlerinde aracı ile hareket ederken aracın kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan beton direğe çarptığı ve burada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ereğli’nin sevilen simalarından iş insanı Mustafa Akbel, Akbel süt ürünleri fabrikası sahibiydi, Ereğli Pancar Ekicileri Koopertafi Başkanlığı görevlerinde de bulunan Akbel, geçtiğimiz dönem Ak parti milletvekili aday adayı’da olmuştu. Ereğli’de oldukça sosyal ve yardımsever kişiliğiyle tanınan önemli bir değer olan Akbel’in ölümü derin üzüntüye neden oldu.

Akbel ailesi geçtiğimiz yıl ağustos ayında da beyin kanaması geçiren Yakup Akbel'in vefatı ile derin üzüntü yaşamıştı.

Merhumlara Allah'tan rahmet Akbel ailesine sabırlar dileriz.

akbel.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber