Karaman Ermenek İlçesinde Köy ve Mahalle Muhtarları Bir Araya Geldi

Karaman Ermenek İlçesinde Köy ve Mahalle Muhtarları Bir Araya Geldi

Karaman’ın Ermenek İlçesinde merkez ve kasaba mahalleleri ile merkeze bağlı köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta Karaman’ın Ermenek ilçesinde Umut Kafede muhtarlara verilen öğle yemeğinin ardından, Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; Ermenek Kaymakamı Tahir Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Durmuş Açıkbaş, il genel meclis üyeleri, belde belediye başkanları, siyasi partilerin İlçe başkanları, STK temsilcileri, daire müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
 
Kaymakam Tahir Yılmaz, köy ve mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantının Ermenek’e ve ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulunarak, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.
 
Kaymakam Yılmaz, ilçeye yeni atanması nedeniyle ilk işinin kurum amirleri ile birlikte köyleri ziyaret etmek olacağını, bu sebeple köydeki sorunları yerinde inceleme ve görme fırsatı bulacağını belirtti. Sorunları çözme noktasında el ele vererek beraber çalışacaklarını ifade eden Kaymakam Yılmaz, kamu mallarına sahip çıkılması, su kullanımının önemli olduğunu, içme ve sulama sularının israf edilmeden doğru kullanılması gerektiğini ifade etti.
 
 
Daha sonra toplantıda söz almak isteyen muhtarlara tek tek söz verildi. Muhtarların eğitim, sağlık, ulaşım, güvenlik ve sosyal alanlarla ilgili sorun ve talepleri dinlenerek, ilgili kurum müdürleri tarafından açıklama yapılarak değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Yoğun bir katılımla gerçekleşen muhtarlar toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
dsc_4002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber