Karaman-Ermenek Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Karaman-Ermenek Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, Karaman-Ermenek arasındaki yolda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yoldaki çalışmaları yerinde görerek çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alan KAPAR ve TERLEMEZ, Ermenek tarafında yapılan çalışmalarda 10km.'lik yolun yarısının asfaltlandığını, kalan yarısının ise asfalta hazır hale getirildiğini belirttiler.

Geçtiğimiz yıllarda Karaman'dan Bucakkışla'ya kadar yapılan ve asfaltlanan yolda, Yellibel-Balkusan tarafında da çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

Karaman-Ermenek yolunun tamamlanmasıyla birlikte Ermenek-Alanya istikametindeki trafik yoğunluğunun da artacağı vurgulandı.

İl Özel İdaresi olarak "Yol Medeniyettir" felsefesi ile hareket ettiklerinin altını çizen KAPAR ve TERLEMEZ, ekiplerin program doğrultusunda çalışmaları tamamlamak için gece gündüz çalıştıklarını belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber