Karaman Evinde Önemli Bir Avantajı Kaçırdı

Karaman’da oynanan maç sonrası teknik adamlar takım ve mücadele ruhuna dikkat çektiler.

Karaman Futbol Kulübü dün Karaman’da oynadığı maçta ligde en yakın takipçisi Armoni Alanya Kestelspor ile karşılaştı.

Uzun zamandır maçlardan 3 puan ile ayrılan Karaman Futbol Kulübü için sıfır sıfırlık beraberlik nazarlık olarak değerlendirildi. Ancak uzun bir maraton olan ligde grubun genç yaş ortalaması ile dikkat çeken takıma evinde puan vermenin üzüntüsünü yaşadı.

Karaman Futbol Kulübü’nün son dönemde alınan güzel skorlar ve kulüp olarak yapılan güzel çalışmalarla Karaman’da bir futbol coşkusu oluşturduğu görülüyor.

Özellikle dünkü maçta tribünlerin taraflarla dolması bunun bir göstergesi oldu.

Biraz kısır geçen maçta Karaman Futbol Kulübü maçın birçok anında rakip yarı alana yıkıldı. Ancak gol yollarında sonuca gidemedi. Alanya takımı ise hızlı hücumlar ile Karaman kalesinde gol aradı.

Sıfır sıfır biten maçın sonunda teknik adamlar ortak bir toplantı düzenledi. Her iki teknik adamında maç sonu skorlar yerine kalıcı başarı elde edebilecek, güçlü futbolcuların yer alacağı bir takım düşüncesinde oldukları gözlendi.

Maçın son anlarından görüntüler ve Armoni Alanya Kestelspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş ve Karaman Futbol Kulübü Teknik Direktörü Zafer Hızarcı’nın açıklamaları ilgili videoda.

screenshot-12.jpg

img20221002163946.jpg

img20221002163950.jpg

img20221002165223.jpg

img20221002165313.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber