Karaman FK'ya Sürpriz Ziyaret

Karaman FK'ya Sürpriz Ziyaret

Vali Tuncay Akkoyun, 2022-2023 sezonunun açılış antrenmanı nedeniyle Karaman Futbol Kulübü yöneticileri ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu’nda gerçekleşen buluşmada Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Futbol Kulübü yöneticileri ve futbolcularıyla bir süre sohbet edip, futbolcuların antrenmanını seyretti.

Takım hakkında antrenörden bilgi alan Vali Akkoyun, sezonun şampiyon olarak bitirilmesi temennisinde bulunarak, “Karaman Futbol Kulübümüze yeni sezonda başarılar diliyorum. 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak bitireceğimize yürekten inanıyorum. Yalnız şampiyonluk değil, Karaman Futbol Kulübümüzün Süper Lig’e çıkacağına da inancım tam.” ifadelerini kullandı.

Ziyarete, Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve OSB Başkanı Kemal Boynukalın da katıldı.

1-001.jpg

9-001.jpg

5-002.jpg

2-001.jpg

11.jpg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber