Karaman Genç Akademi'nin Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor!

Karaman Genç Akademi'nin Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor!

Resim, müzik ve spor dallarında eğitim veren Karaman Genç Akademi'nin kurslarında yeni dönem kayıtları devam ediyor.

Çocuklarınızın jimnastik, tenis, masa tenisi, yaratıcı drama, basketbol ile yeteneklerinin farkına Karaman Genç Akademi'nin kurslarında varsın.  Resim dersleri, 4 yaş ve üzeri herkes için karakalem, desen, akrilik, yağlı boya ve suluboya teknikleri ile sizi renkli bir dünyaya davet ediyor.  Müzik dersleri ise 8 yaş ve üzeri piyano, bağlama, gitar, keman eğitimleri ile siz sanatseverleri bekliyor.

Güzel Sanatlar liseleri, Güzel Sanatlar fakülteleri, resim öğretmenliği, müzik öğretmenliği, Türk ve batı konservatuvarları, bando, spor bilimleri (BESYO), bekçilik,  jandarma, Polis Meslek Yüksek Okulu, Milli Savunma Üniversitesi’ne Karaman Genç Akademi'yle hazırlan sende kazananlardan ol.

Resim, müzik ve spor dallarında eğitim veren kurslara sizlerde bekleniyorsunuz.

Adres: 1. TOKİ arkası Güzel Sanatlar Lisesi

screenshot-1.jpg

screenshot-2.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber