Karaman Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nden Bağımlılıkla Mücadelede Örnek Uygulama

Karaman Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nden Bağımlılıkla Mücadelede Örnek Uygulama

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadele kapsamında hazırlanan afişler tesislerde yerini aldı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bağımlılıkla mücadele kapsamında gençleri her türlü bağımlılıktan korumak, farkındalık oluşturmak ve spora yönelmelerini sağlamak amacıyla hazırladığı ‘Bağımlı Olma Özgür Ol’, ‘Bağımlı Olma Sporcu Ol’ gibi sloganların yer aldığı afişler, İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren spor tesislerinde yerlerini aldı.

“Hedef, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak”

Bağımlılıkla mücadele kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen uygulama ile spor tesislerine asılan afişler ile gençlere spor yaptırarak zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, madde bağımlılığı konusunda farkındalık yaratarak gençlerin vatanına, milletine bağlı, yaşadığı topluma faydalı, sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Ayrıca, bağımlılıkla mücadelede belirlenen yol haritası kapsamında il müdürlüğüne bağlı antrenörler tarafından okullar tek tek gezilerek öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda spor salonlarına taşınması ve bağımlılıkta farkındalık oluşturacak sportif etkinliklerin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

b.jpg

Karaman Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nden Bağımlılıkla Mücade

Karaman Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nden Bağımlılıkla Mücade

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber