Karaman Gönülleri Çalışma Topluluğu'ndan Alkan'a Ziyaret

Karaman Gönülleri Çalışma Topluluğu'ndan Alkan'a Ziyaret

Karaman Gönülleri Çalışma Topluluğu Başkanı Şahin Yıldız ve Kurul Üyeleri Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başanı Mustafa Gökhan Alkan'a makamında ziyarette bulundular.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan; “Ülkemizin ve halkımızın sosyal, kültürel gelişimine katkıda bulunmak ve Karamanın ortak değerlerine sahip çıkmak, sorunlarına çözüm yolu bulmak ve Karaman'nın tanıtımına katkıda bulunmak adına kurulan şahsımında Yürütme Kurulu üyesi olarak içinde bulunduğu Karaman Gönüllüleri Çalışma Topluluğu Başkanı ve Kurul Üyelerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber