Karaman Görme Engellilere Ev Sahipliği Yapacak

Karaman Görme Engellilere Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’ndan Ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Ramazan Akgül, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı ziyaret etti.

2022 sezonu Goalball erkekler 3. ve 4. Lig ile kadınlar 2. Lig 1. devre müsabakaları Karaman’da yapılacak. Organizasyon için ilimize gelen Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Ramazan Akgül ve yardımcısı Utku Selvi, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Akgül, görme engellilere özgü bir takım sporu olan Goalball turnuvasının; 11-18 Mart tarihleri arasında Kazım Karabekir, Yunus Emre ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi kapalı spor salonlarında yapılacağını söyleyerek, organizasyon hakkında bilgi verdi.

Böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da, turnuvadaki takımlara ve tüm sporculara başarılar diledi.

g3.jpg

g2.jpg

g1.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber