Karaman Habercisi’nden Serdar Fındık’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Karaman Habercisi’nden Serdar Fındık’a Hayırlı Olsun Ziyareti

SGK Karaman İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Serdar Fındık asaletini aldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, SGK'da yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında aralarında Karaman'ında olduğu 31 il müdürlüğüne atama yapıldı. 

Bu kapsamda, Karaman'da çözüm odaklı çalışmaları ile dikkat Serdar Fındık SGK Karaman İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı.

Karamanhabercisi.com yöneticisi Selman Çolak, ataması yapılan Serdar Fındık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, kurumun birçok yenilik ve çalışma hayatındaki düzenlemelerle gerek vatandaşın, gerekse işveren ve çalışanların hayatını kolaylaştırdığı belirtilerek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı'nın talimatlarıyla kurum çalışmalarına ivme kazandırmak, yeni bir heyecan ve motivasyon sağlamak amacıyla 31 il müdürlüğünde görev değişiminin yapıldığı kaydedildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber