'Karaman Halkının ve İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutlarım'

'Karaman Halkının ve İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutlarım'

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Bayramlar; dini duygularımızın, inançlarımızın, örf ve adetlerimizin uygulanıp sergilendiği, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulup kardeşçe kucaklaşıldığı, aile ve dostluk bağlarının kuvvetlendiği özel günlerdir.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu bayramlar geçirmek için kardeşliğe ve barışa vesile olmak, Kurban Bayramı bereketiyle ihtiyaç sahiplerini gözetmek bayramların her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir geçmesine sebeptir.

Heyecan ve özlemle beklenen Mübarek Kurban Bayramı Ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olması dileklerimle tüm Karaman Halkının ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlarım"dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber