Karaman Havaalanı İşinde Son Durum

Karaman Havaalanı İşinde Son Durum

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın temelini atacaklarını ve Karaman Havalimanı'nın ihale süreçlerinin devam ettiğini kaydetti

Yozgat, Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin ardından önemli bir başka törene daha ev sahipliği yaptı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yozgat'ta YHT ilk ray seriminin ardından, havaalanı temel atma törenini gerçekleştirdi.

Törende konuşan Bakan Arslan, Yozgat Havalimanı'nın temel atma töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan'ın havacılık sektörü açısından adeta bir bereket dönemi olduğunu ifade etti.

Arslan, haftaya Gaziantep Havalimanı’nın yeni terminal binasının temelini, ardından da Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın üst yapılar inşaatını başlatacaklarını, onun ardından da Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın temelini atacaklarını ve Karaman Havalimanı'nın ihale süreçlerinin devam ettiğini kaydetti.

Arslan, "Yıllarca unutulan ve hizmetten mahrum bırakılan bu güzel ve bereketli toprakların ve buralarda yaşayan çalışkan ve mert insanların umutlarını, hayallerini yeniden filizlendiriyoruz. Dağları delerek 80 senede 44 kilometre yapılan bölünmüş yol uzunluğumuzu 332 kilometreye çıkaran, gelmek bilmeyen kara treni yüksek hızlı trene çeviren, Yozgat Havalimanı’nın temelini atan AK Parti Hükümetleri geceyi de gündüze katarak Yozgatlıya huzur getiriyor. Ak koyun meler gelir, AK Parti yapar gelir. Herkes de ak koyun kim kara koyun kim açıkça görür ve sandıkta hesabını kime soracağını, kimi destekleyeceğini bilir" şeklinde konuştu. 

aw410056_08.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber