Karaman İçin Hassas Ölçümler Yapılmakta

Karaman İçin Hassas Ölçümler Yapılmakta

Karaman Meteoroloji Müdür Vekili İbrahim Öcal, hava durumu uygulamasının anlattı.

Karaman Meteoroloji Müdür Vekili İbrahim Öcal, Karaman Habercisi'ni ziyaret ederek kurum çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Öcal, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün akıllı cihazlar için geliştirdiği hava durumu uygulamasını da anlattı. 24 saat kesintisiz çalışan personeli ile %90'lara varan hava tahmin tutarlılığı sağladıklarını ifade eden Öcal, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cumhuriyet'in ilk yıllarından bu yana gözlem ve hava tahmini çalışmalarını sürdürmekte; kamuya, özel sektöre ve halkımıza hizmet vererek onların güvenini kazanma yolunda çalışmalarına durmaksızın devam etmektedir. Misyon, vizyon ve kalite politikamız doğrultusunda; bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında, Uluslar arası standartlarda, sorumluluğunun bilincinde, kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet sunan bölgesinde lider bir kurum olma yolunda ilerleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günümüz teknolojisini kullanarak hızlı bir şekilde sektörlere ve kullanıcılara sağladığı hizmetleri cebinize kadar getiriyor. Gelişmiş teknoloji altyapısı ve 24 saat kesintisiz çalışan personeli ile %90'lara varan hava tahmin tutarlılığı sağlayan kurumumuz, meteorolojik ürün ve hizmetleri teknolojinin elverdiği her ortamda kullanıcılara ulaştırmaktadır.” dedi.

Android - Uygulama hakkında detay ve indirmek için buraya tıklayın!

 

IOS - Uygulama hakkında detay ve indirmek için buraya tıklayın!

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber