Karaman İçin Hayırlısını Yapmaya Çalışacağız

Karaman İçin Hayırlısını Yapmaya Çalışacağız

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile vizyon toplantısı yaptı.

Karaman İl milli eğitim müdürlüğünün tüm birimleriyle kurumsallaşmış bir yapıda olması sebebiyle personele teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Müdürü Mehmet Çalışkan, daha iyiye ulaşmak için birbirinden güç alan ekip çalışmasının önemli olduğunu vurguladı.

Çalışkan, öğretmen ve okul yöneticileri ile etkileşim içinde öğrencilere sunulan eğitim hizmetlerini sağlayan kişiler olarak görev yaptıklarını ifade etti.

Kendisine söylenen hayırlı olsun dileklerine karşılık size de hayırlı olsun diye cevap verdiğini belirten İl Müdürü Çalışkan, bulunduğu konumun tüm eğitim camiası aracılığıyla aslında Karaman'a hayırlı olması için, ekip çalışması ortaya koyacağını dile getirdi. 

"Büyük hedefler bizi küçük işlerle uğraşmaktan alıkoyar."

Kendisine söylenen hayırlı olsun dileklerine karşılık size de hayırlı olsun diye cevap verdiğini belirten İl Müdürü Çalışkan, bulunduğu konumun tüm eğitim camiası aracılığıyla aslında Karaman'a hayırlı olması için, ekip çalışması ortaya koyacağını dile getirdi. "Büyük hedefler bizi küçük işlerle uğraşmaktan alıkoyar." sözüyle konuşmasına devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, "Bizleri heyecanlandıran derdimiz, vizyonumuz var. Karaman'ın tüm damarlarına ulaşan sizler, okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle bu şehre birlikte çok güzel işler yapabilecek kapasitedeyiz. Buna içtenlikle inanıyor ve sizlere güveniyorum." dedi.

m1-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber