Karaman İçin Ne Yapabiliriz?

Karaman İçin Ne Yapabiliriz?

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediyesi'nce bu yıl ilki düzenlenen Karaman Türk Dünyası Şöleni'nin ilk günkü şölen yürüyüşü ve çelenk sunma programları ile kapanış günündeki Göksel konserine katıldı.

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni kapsamındaki açılış günü etkinliklerindeki şenlik yürüyüşü ve çelenk sunumu programlarının ardından şenliklerin kapanış gününde Türk Dünyası Kültür Parkı'nda düzenlenen Göksel konserine katıldı.

Burada vatandaşa seslenen Ünver;

“Siyaset bizlerin mesleği değil, sizlere hizmet için bir araç. 24 Haziran seçimlerinden sonra 31 Mart seçimlerini de yaptık. Artık Karaman’da tek bir partinin siyasi hakimiyeti yok. Karaman’a hizmet için hepimiz bir araya gelip Karaman’a ne yapabiliriz diye oturup konuşmamız ve bu noktada hep beraber çalışmamız gerekir. Ben Karaman Milletvekili olarak seçildiğim günden bu yana elimden geleni yaptım, yapmaya çalışıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Hiç şüpheniz olmasın.

Geçtiğimiz günlerde Sarıveliler’de ‘Karacaoğlan, Kiraz ve Yayla Şenlikleri’nde, sonra Kazımkarabekir'de ‘Kazımkarabekir Paşa'nın 137. Doğum Yıldönümü ve Sıla Şenlikleri’nde hemşehrilerimizle birlikte olduk. Bugün de Karaman Belediyesi'nin düzenlediği bu güzel etkinlikte bir aradayız. Bu tür etkinlikler siyasete alet edilmediği, herkese ve her kesime hitap ettiği müddetçe, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize hizmet edecektir."

 

Karaman  Uluslararası Türk Dünyası Şöleni Final Gecesi

Karaman Uluslararası Türk Dünyası Şöleni Final Gecesi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber