Karaman İki Önemli Spor Organizasyonuna Hazır

Karaman İki Önemli Spor Organizasyonuna Hazır

Karaman’ın 5-7 Mayıs tarihleri arasında iki önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Karaman, 5-7 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan (U13) Basketbol Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları ve Oturarak Voleybol 2. Lig Final müsabakalarına ev sahipliği yapacak. 4 ayrı spor tesisinde gerçekleşecek müsabakalarda 45 ilden yaklaşık 600 sporcu bir üst tura yükselme mücadelesi verecek.

Müsabakaların en iyi şekilde tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini belirten Kısacık,”  Karaman, spor organizasyonlarındaki başarısını kanıtlamış bir şehir. Birçok spor branşında çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan Karaman’ın tanıtımı açısından da bu tür organizasyonlar büyük önem taşımaktadır. Karaman GHSİM olarak müsabakalar öncesi tesislerimizdeki tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Amacımız diğer organizasyonlarda olduğu gibi bu iki organizasyonu da alnımızın akıyla bitirip, misafirlerimizin ilimizden memnun ayrılmalarını sağlamaktır. Tüm ekip ve birimlerimizle şampiyonayı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Tribünlerin Dolması Çok Önemli

Bu tür organizasyonlarda tribünlerdeki doluluk oranının önemli olduğuna dikkat çeken Kısacık, 4 ayrı spor salonunda yapılacak olan müsabakalarda tribünlerin dolmasını arzu ettiklerini söyledi. Müsabakaların daha heyecanlı ve zevkli hale gelmesinde seyirci faktörünün önemine değinen Kısacık, şunları söyledi:

“ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu, Kazım Karabekir Spor Salonu, Yunus Emre Spor Salonu ve İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Spor Salonlarımızda yapılacak müsabakalarda sporseverler dolu dolu bir hafta sonu geçirecek. Sporseverler müsabakalara ne kadar ilgi gösterirse karşılaşmalar bir o kadar zevkli ve heyecanlı hale gelecektir. Tüm Karaman halkını sporu ve sporcuyu desteklemeye bekliyoruz ”dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber