Karaman İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Karaman İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda oluşturulan, Karaman İl Genç Girişimciler İcra Komitesi tarafından İlk toplantı gerçekleştirilerek, başkanlık seçimleri yapıldı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan İcra Komitesi seçimlerinin ardından ilk toplantısını yapan İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri kendi aralarında yaptıkları seçimlerde, başkanlığa Emre Öztoprak'ı seçerken, Başkan Yardımcısı Ufuk Öztürk oldu.

Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, "Öncelikle bu seçimlerin Karamanımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Karaman İl Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına seçilen Emre Öztoprak kardeşimizi de tebrik ediyor, başarılı bir çalışma dönemi diliyorum" dedi. Ülke olarak genç girişimcilere ihtiyacımız olduğuna değinen Başkan Alkan, "Genç girişimcilerimiz bizim gözbebeğimiz. Ülkemizin gelişip kalkınması ve ülkelerarası rekabette üst sıralara çıkması için özellikle sizler gibi genç girişimcilere, genç beyinlere çok ihtiyacımız var. Bugün dünyanın en zengin ülkeleri en girişimci olan ülkelerdir. Biz de bu manada genç girişimcilerimizin sayısını artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Oda olarak genç girişimcilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Ürettiğiniz projelerin her zaman arkasındayız. " diye konuştu.

Karaman İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Emre Öztoprak ise “Öncelikle bu önemli görevi bana layık gördüğünüz için sizlere çok teşekkür ederim. Karaman Genç Girişimciler Kurulumuzun yeni döneminin hepimize hayırlı ve verimli geçmesini temenni ediyorum. TOBB Karaman Genç Girişimciler Kurulu olarak yeni dönemde Oda ve Borsalarımızın desteği ile başarılı projeler çıkaracağımıza inancım tamdır. Kurul arkadaşlarımıza, İlimizdeki girişimcilerimize girişimci potansiyelinin geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlemek ve girişimcilik kültürünün gençlerimiz arasında gelişmesine öncülük etmek bizlerin başlıca görevidir. Hepimize yeni dönemimizin tekrar hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber