Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'den Taziye Mesajı

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'den Taziye Mesajı

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer Taziye Mesajı Yayınladı.

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in Taziye Mesajı

Güngörer mesajında; “Milletimizin başısağolsun’’ sözleriyle Hakkari’de operasyonlar esnasında şehit düşen Piyade Er Oğuzhan Küçük ve Özel Harekat Polisi M.Ali Mevlüt Dündar’a Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını hiç çekinmeden feda eden aziz şehitlerimizin mekanları cennet olsun.

Bugün aziz şehitlerimize karşı en büyük görevimiz yüreklerimizi kenetleyerek, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmek ve her zaman hakkın, hukukun, adaletin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin yanında yer almak olduğu unutmamalıyız.

Şehitlik mertebesine ulaşan kardeşlerimize, Cenab-ı Hakk’tan sonsuz rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve metanetler diliyorum. İfadelerine yer verdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber