Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in Anneler Günü Mesajı

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in Anneler Günü Mesajı

xKaraman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Celalettin Güngörer mesajında; Anneler bu dünyada bizler için en değerli ve en sevilen varlıklardır.

Evlatlarını karşılıksız seven, yediren, içiren, giydiren, sonsuz fedakarlık ve sabırla büyüten başımızın tacı annelerimiz; bizlere doğruyu öğreten koruyucu meleğimiz, gücümüze güç katanımız ve varlıklarıyla hayata tutunma sebeplerimizdir.

Hayatımızdaki yerlerini kimsenin dolduramayacağı merhamet ve şefkat kaynağı annelerimize iyilikle ve güler yüzle muamele etmeyi, gönüllerini kazanmayı ve hayır dualarını alan evlatlardan olmayı Allah (cc) bizlere nasip etsin. Bu vesileyle vefat etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet geride kalan evlatlarına da sabırlar diliyorum.

Bu anlamlı günde eli öpülesi bütün annelerimize sağlık, huzur ve çocuklarıyla birlikte geçirecekleri mutlu bir ömür diliyor ve ‘Anneler Gününü’ en içten dileklerimle kutluyorum. İfadelerine yer verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber