Karaman İl genel Meclisi 2019'un İlk Toplantılarına Başladı

Karaman İl genel Meclisi 2019'un İlk Toplantılarına Başladı

Karaman İl Genel Meclisi 2019’un ilk toplantısı olan Ocak ayı ilk toplantısına, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar başkanlığında saat 15:00’de İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yoğun bir gündem eşliğinde başladı.

İl Genel Meclis üyelerinin katılımı ile başlayan 2019’un ilk toplantılarında Meclisin gündeminde bu ay;

Tüm ilçelerimiz için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine üye seçimleri, Komisyonlardan gelen inceleme raporları, İl Özel İdaresine bağlı yerlerdeki uygulama imar planı değişikliği teklifleri, ödenek aktarımları, satış kararları ve birimlerden gelen teklifler dahil pek çok gündem maddesinin yanı sıra Valilik’ten gelen teklifler de görüşülerek karara bağlanacak.

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar:

07-11.01.2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2019 yılının ilk toplantıları olan Ocak Ayı Meclis toplantılarında alınacak kararların İlimize ve Vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunurken yeni yılda İlimizi hakettiği noktaya getirebilmek için hizmet yarışına kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizdi.

thumbnail_4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber