Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar'dan Köylere Ziyaret

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar'dan Köylere Ziyaret

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, köylere yapmış olduğu ziyaret ve incelemelerine ara vermeden devam ediyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, köylere yapmış olduğu ziyaret ve incelemelerine ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda Kapar’ın geçtiğimiz gün yaptığı ziyaretlerin ilk durağı Dereköy’dü. Muhtar Şaban Çingil ve Medaş 1 Nolu Şube Müdürü Serhat Evin ile birlikte Dereköy’e yapılacak Elektrik hatlarının geçeceği güzergahları gezen Kapar, Şube müdürü Evin ile birlikte Gülkaya ve Yeşildere köylerimize yapılacak MEDAŞ yatırımlarını da görüştüklerini dile getirdi.

Ziyaretlerine Seyithasan köyü ile devam eden Kapar, köyde heyelan nedeni ile subasman beton atılan yeni yerleşim alanında yapılacak evleri yerinde inceledi ve çalışmaların hızla devam ettiğinin altını çizdi.

Son olarak Ağaçyurdu köyümüzü ziyaret ederek muhtar Yüksel Ünver ve vatandaşlar ile yol sorunlarını yerinde görüşen Kapar İl Özel İdaresi ekiplerince yürütülen yol çalışmaları hakkında da şu açıklamalarda bulundu:

“Bozkandak köyümüzde köy içi kumlama çalışmalarını tamamlayan İl Özel İdaresi ekiplerimiz şu an:

-Çoğlu- Burunoba hattında yol genişletme ve 1.kat asfalt hazırlık çalışmalarını

-Bostanözünde 2 km yol genişletme çalışmasını

-Yukarıkızılca ve Gülkaya-Zengen-Akpınarda arazi yolları yapımını

-Eğilmez-Karacaören arası 8km.’lik yolun 1.kat asfalt malzeme ve sıkıştırma çalışmalarını,

-Kurtderesi 5km.’lik içme suyu yolu yapımını,

-Kızılyaka sulama suyu çalışmalarını

-Yılangömü- Sorgun Mahallesindeki 2km. yol genişletme çalışmalarını ve Köylerimize trafik işaret levhalarını takma işini sürdürüyor.

Diğer taraftan Köy Muhtarlarımızın greyder talepleri de programlanarak sıra ile gönderilmeye başlandı. Şu anda da Salur-Kızık-Osmaniye hattında greyder ile çalışmalarımız sürüyor. Bugün de Kızıllarağini arazi yolumuz için ekipmanlar gönderildi. Köy Muhtarlarımızdan gelen talepleri ivedilikle çözüme kavuşturmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Ayrıca Vali Fahri Meral, Milletvekillerimiz Dr.Recep Şeker, Av.Selman Oğuzhan Eser ve İl Özel İdare Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez’in destek ve gayretleri ile KÖYDES ve KOP’tan gelen

parasal destekler ile de İl genelinde birçok köyümüzün asfalt, parke taşı, sulama, içme suyu gibi pek çok sorunu da çözüme kavuşmuş olacak ” Dedi.

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar'dan Köylere Ziyaret

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar'dan Köylere Ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber