Karaman İl Genel Meclisi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Karaman İl Genel Meclisi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Genel Meclisi Üyeleri, kurum ziyaretlerin sürdürüyor.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Ziraat Odası Başkanımız Recep Muğlu için Ziraat Odası’na taziye ziyaretinde bulunan Başkan Kapar ve Meclis Üyeleri, Muğlu'nun Karaman ve çiftçiler için yapmış olduğu hizmetlerin asla unutulmayacağını ve Karamanı adına böyle değerli bir hizmet adamını kaybetmiş olmanın üzüntüsünü paylaştıklarını dile getirerek taziyelerini ilettiler.

Taziye ziyaretinin ardından İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık’ı ziyaret eden Başkan Kapar ve Meclis Üyeleri, İlimiz ve İlçelerimizde 2018 yılında yapılan projeleri ve 2019 yılı yatırım programını görüştüler.

Görüşmede ilçelerdeki proje ve ihtiyaçlar ile ilgili de İlçe Meclis Üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerin süreceğini belirten Kapar:

“ İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi olarak Karamanımız için her zaman sürdürülebilir ve faydalı olacak hizmet ve projelerde daha önce olduğu gibi bundan sonra da kurumlarımızla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Hizmet yarışında emeği olan herkese ve Meclis Üyesi arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

Karaman İl Genel Meclisi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Karaman İl Genel Meclisi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber