Karaman İl Jandarma Teşkilatı, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti

Karaman İl Jandarma Teşkilatı, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti

Vali Süleyman Tapsız, Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Tapsız, Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı İlhan Şen’i tebrik etti.

Güvenliğimizin teminatı olan Jandarmanın vatan savunmasında, ülkemizin ve milletimizin birliği ve bütünlüğü noktasında görev ve sorumluluklarını üstün hizmet anlayışıyla yerine getirdiğini belirten Vali Tapsız, vatan sevgisi, eğitimli personeli, modern donanımı, disiplin ve hareket kabiliyeti ile geçmişinden aldığı güçle geleceğe hazırlanan teşkilatın milletimizin gönlünde ayrı bir yer tuttuğunu söyledi.
 
Vali Tapsız, köklü bir geçmişe sahip olan, gösterdiği üstün gayret ve fedakârlıklarla milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Jandarma Teşkilatının, kamu düzenin korunması, huzur ve güvenliğin sağlanması için yüksek vazife şuuruyla hareket ederek vatanın birliği ve bağımsızlığı için çalışmalarını aynı azim ve kararlılık içerisinde yürüttüğünü söyledi.
 
Mukaddes vatan toprakları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacağını belirten Vali Tapsız, konuşmasının sonunda Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü tebrik ederek, vatan ve millet yolunda canlarını feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet geride kalanlarına ise sabırlar diledi.
 
Jandarma Komutanı İlhan Şen’in Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle gerçekleşen ziyarette kendilerini kabul ederek bu mutlu günlerine ortak olan Vali Tapsız’a teşekkür etti.

Jandarmanın tarihçesi ve yürüttüğü çalışmalar hakkında Vali Tapsız’a bilgiler veren Jandarma Komutanı Şen ziyarette, Jandarma Teşkilatı olarak amaçlarının Karaman’ın huzur ve emniyetinin tesis edilmesi noktasında vatandaşlara en hızlı ve kaliteli hizmeti verebilmek olduğunu söyledi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber