Karaman İl Milli Eğitim Müdürü KOP Sosyal Projeler Çalıştayı’na Katıldı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü KOP Sosyal Projeler Çalıştayı’na Katıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, "Sosyal Projeler" kapsamında proje yürütücüleri ve ilgili kurumların katılımı "KOP Sosyal Projeleri Çalıştayı" programına katıldı.

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenerek yürütülen sosyal projelere ilişkin mali destek programlarının değerlendirildiği proje yürütücülerinin, uzmanların, akademisyenlerin ve ilgili bakanlıklardan temsilcilerin de katılımıyla Konya´da "KOP Sosyal Projeleri Çalıştayı" düzenlendi.

KOP Sosyal Projeleri Çalıştayı’na katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen “KOP Okuyor" projesi ve yine KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı desteğiyle Piri Reis İlkokulu bünyesinde açılacak olan halka açık zenginleştirilmiş çocuk kütüphanesi konularında bilgi alışverişinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, projelere verdikleri desteklerden dolayı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına teşekkür ederek öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve bu konuda farkındalık oluşturmak için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, KOP Sosyal Projeler Çalıştayı’na

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, KOP Sosyal Projeler Çalıştayı’na

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber