Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu'na Ziyaret

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu'na Ziyaret

Helvacızade Grubu CEO’su ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Konya Şube Başkanı Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, Helvacızade Grubu CEO’su ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Konya Şube Başkanı Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına atamasının yapılması nedeniyle hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretleri dolasıyla Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil´e teşekkür eden İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Karaman’da eğitim alanında okullarda yapılan çalışmalar ve devam eden projelere ilişkin bilgiler verdi.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

06152811_2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber