Karaman İl Özel İdaresi Araç Parkını Yeniledi

Karaman İl Özel İdaresi Araç Parkını Yeniledi

Vali Süleyman Tapsız, İl Özel İdaresine alınan yeni iş makineleri için düzenlenen programa katıldı.

 
İl Özel İdaresinde düzenlenen programa; Vali Tapsız, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Vali Yardımcıları Kaya Çelik ve Dr. Sezer Işıktaş, Ahmet Günaydın, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, il genel meclis üyeleri, il müdürleri, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile il özel idare personeli katıldı.
 
İl Özel idaresine teslim edilen 38 yeni iş makinesiyle kurumun makine parkının daha da güçlendirildiğini söyleyen Vali Tapsız, alınan 38 iş makinesinin hizmetlerin daha kaliteli ve daha etkin yürütülmesinde önemli rol oynayacağını belirtti.
 
Vali Tapsız, ilimizde il özel idare yatırımlarına bakıldığında son 15 yıl içerisinde 156 milyon Tük lirası yatırım yapıldığını söyledi.
 
Son 11 yılda KÖYDES kapsamında, Karaman’a 79 milyon Türk Lirası yatırım yapıldığını söyleyen Vali Tapsız, KÖYDES ödeneğinin köylerimizin asfalt, içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarla köylerin alt yapı sorunun tamamen çözüleceğini belirterek, bu konuda hiçbir eksik ve sorunun kalmayacağını belirtti.
 
Vatandaşlarımızın hizmetin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu söyleyen Vali Tapsız, il özel idaresinin hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan iş makinelerinin ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.
 
Konuşmaların ardından 38 yeni iş makinesi törenle il özel idaresine teslim edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber