Karaman İl Özel İdaresi Kızık ve Salur Köyü Çalışmaları

Karaman İl Özel İdaresi Kızık ve Salur Köyü Çalışmaları

Kızık Ve Salur Köyleri hattına yapılan iki yeni köprü ile yıllardır süren bir sorun daha ortadan kalkıyor

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Aydın ile birlikte Karaman Merkeze bağlı Kızık ve Salur köylerimizi ziyaret ettiler.

Köy meydanında vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya gelen Kapar ve Terlemez, köyün genel sorunları ile ilgili vatandaşlar ile görüştükten sonra, Kızık ve Salur köyleri hattında İl Özel İdaresi tarafından yeni yaptırılacak olan iki adet köprünün devam eden yapım çalışmalarını yerinde incelediler. 

Yapılan iki yeni köprü ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapar ve Terlemez: " Kızık ve Salur Köyleri hattında kanallar üzerinde yıllar önce yapılan köprüler, günümüzde güzergah üzerindeki ulaşımda yetersiz kaldığı için sık sık trafik kazalarına neden oluyordu. 

Yıllardır bir sorun olan bu konu, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan 600.000,00tl maliyetli iki adet köprü ile halledilecek. Köprülerin yapım işleri devam etmekte. Bu ay içerisinde yeni köprülerin tamamlanması ile yılların sorunu da bitmiş olacak. İl Özel İdaresi olarak yıllardır süre gelen bir sorunu daha çözüyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Köprülerin tamamlanması ile bu zamana kadar meydana gelen trafik kazaları ortadan kalkacak ve yolun konforu artacak. Yol ve Ulaşımın medeniyetin bel kemiği olduğunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Çalışan ekip arkadaşlarımıza da kolaylıklar ve başarılar diliyoruz." dediler.
 

Karaman İl Özel İdaresi Kızık ve Salur Köyü Çalışmaları

Karaman İl Özel İdaresi Kızık ve Salur Köyü Çalışmaları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber