Karaman İl Özel İdaresi Makine Parkını Genişletmeye Devam Ediyor

Karaman İl Özel İdaresi Makine Parkını Genişletmeye Devam Ediyor

İl Özel İdaresi hizmetlerinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisinden alınan yeni iş makineleri düzenlenen törenle İl Özel İdaresine teslim edildi.

01 Kasım 2016 Salı günü saat 10.00’da İl Özel İdaresi binasında düzenlenen programa; Vali Süleyman Tapsız, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis üyeleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.
 
Kurum binası önünde düzenlenen teslim töreninde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın’dan, yeni alınan iş makineleri hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, ‘Hidromek’ tarafından üretilen ve ilk yerli üretim özelliği taşıyan 2 adet paletli ekskavatörün ilimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. İş Makinelerini kullanacak olan operatörlere anahtarlarını teslim eden Vali Tapsız, İl Özel İdaresi tarafından yürütülen hizmetlerin daha kaliteli ve hızlı yürütülmesinde yeni alınan iş makinelerinin büyük katkı sağlayacağını belirtti.
 
Konuşmaların ardından edilen dualarla birlikte 2 adet paletli ekskavatör, İl Özel İdaresi araç parkına katıldı. İl Özel İdaresinin çalışmalarına büyük güç katması beklenen yerli üretimin ilk örneklerinden olan paletli ekskavatörlerin maliyeti 840 bin TL olmuştur.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber