Karaman İl Özel İdaresi ve Çevre Altyapı Temel Hizmetleri Birliği İlk Toplantısını Yaptı

Karaman İl Özel İdaresi ve Çevre Altyapı Temel Hizmetleri Birliği İlk Toplantısını Yaptı

Karaman İl Özel İdaresi ve Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetleri Birliği, yerel seçimlerin ardından olağanüstü toplanarak ilk toplantısını yaptı.

Karaman Belediyesi meclis salonunda bugün (20 Mayıs 2019 Pazartesi) saat 11.00’de gerçekleştirilen toplantıya; birliğe üye olan belediyeler, il özel idaresi, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan oturumda sırasıyla; Meclis Başkanı Seçimi, Meclis 1. Başkan ve 2. Başkan Vekili Seçimi ile 2 asil 2 yedek Katip Üye Seçimi ve 5 Encümen Üyesi Seçimi yapıldı.

Gizli oylama ile yapılan seçimlerde; Meclis Başkanlığına Savaş Kalaycı, Meclis 1. Başkan Vekilliğine Mustafa Karaardıç, Meclis 2. Başkan Vekilliğine Bekir Küçüktürk, Katip Üyeliklerine Derviş Mehmet Ceyhan ve Atila Zorlu, Yedek Katip Üyeliklerine İlknur Harani ve Paşa Evcen, Encümen Üyeliklerine ise Yüksel Büyükkarcı, Recep Boyacıoğlu, Hakkı Karaduman, Mustafa Aşgan ve Kazım Gücüyener oy çokluğuyla seçildiler.

Karaman İl Özel İdaresi ve Çevre Altyapı Temel Hizmetleri Birliği İlk To

Karaman İl Özel İdaresi ve Çevre Altyapı Temel Hizmetleri Birliği İlk To

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber